Skip to main content

Σε ένα πολύ άσχημο ματς, μια φάση ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά. Ο Αυλωνίτης χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με κεφαλιά και ενώ είχε μπει στον αγώνα πριν από ένα λεπτό!

Το live του αγώνα από το SPORTYLIFE

 

 

19:37 Το ματς ξεκίνησε!

2ο λεπτό Πρώτη επιθετική προσπάθεια στο ματς από τον Παναθηναικό, έδιωξε ο Μποτία.

4ο λεπτό Φάουλ του Τσόρι, έδιωξε ο Στιλ

7ο λεπτό Ο Ολυμπιακός πιέζει περισσότερο έχοντας την πρωτοβουλία επιθετικών κινήσεων, δίχως, όμως, κάποια σημαντική ευκαιρία

13ο λεπτό Άστοχο σουτ του Λαγού

14ο λεπτό Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς: ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία όταν μετά από έξοδο του Στιλ ο Μανιάτης σούταρε πάλι πάνω στον τερματοφύλακα των Πρασίνων!

22ο λεπτό: Σέντρα του Μαζουάκου, πολύ άουτ

27o λεπτό: Μακρινό σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, δεν ανησυχεί τον Στιλ

Συνθήματα εναντίον του πρόεδρου του Παναθηναικού στο Καραισκάκης

38ο λεπτό: Έχει πέσει πολύ ο ρυθμός στο παιχνίδι και κατά συνέπεια και το …. “θέαμα”

39ο λεπτό: Δυνατό μαρκάρισμα του Μιλιβόγιεβιτς πάνω στον Πράνιτς, με τον Σίντεφελντ να κινείται απειλητικά προς το μέρος του παίκτη του Ολυμπιακού και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να εμποδίζουν το παρολίγον επεισόδιο.

45ο λεπτό: Λήξη πρώτου ημιχρόνου 0-0. Άσχημο ματς με τον Ολυμπιακό να έχει ανούσια κατοχή δίχως καλές φάσεις εκτός από το σουτ του Μανιάτη. Ο Παναθηναικός αμύνεται σφιχτά και προσπαθεί να χτυπήσει με μεγάλες μπαλιές στην αντεπίθεση.

46ο λεπτό: Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο!

46ο λεπτό: Προθερμαίνεται ο Αυλωνίτης από τον Ολυμπιακό μιας και ο Μποτία φαίνεται να έχει ενοχλήσεις

48ο λεπτό: Πέτριτς και Δώνης έχουν σηκωθεί για ζέσταμα από τον Παναθηναικό ενώ και ο Ντουρμάζ κάνει ασκήσεις από πλευράς Ολυμπιακού

56ο λεπτό: Καμία αξιοσημείωτη φάση στα πρώτα 10 λεπτά του Β’ ημιχρόνου

57ο λεπτό: Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Αυλωνίτη να μπαίνει στη θέση του Μποτία

59ο λεπτό: ΓΚΟΛ! 1-0. Ο Αυλωνίτης σκοράρει μετά από το φάουλ που εκτέλεσε ο Ντομίνγκεζ. Δεν πρόλαβε να μπει στο ματς και σκόραρε ο αμυντικός του Ολυμπιακού!

69o λεπτό: Ο Σίντεφελντ δεν μπορεί να συνεχίσει στο ματς και στη θέση του μπαίνει ο Μέντεζ. Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναικό

75ο λεπτό: Αλλαγή και για τις δυο ομάδες. Εντινγκά αντί Κασάμι για τον Ολυμπιακό, Δώνης στη θέση Λαγού για τον Παναθηναικό

77ο λεπτό: Ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτυ σε ανατροπή του Μήτρογλου από τον Στιλ ενώ ο Γιάννης Αναστασίου αποβάλλεται από το γήπεδο μετά από έντονες διαμαρτυρίες!

81ο λεπτό: Μεγάλη απόκρουση του Στιλ στο πέναλτυ που εκτέλεσε ο Μήτρογλου

86ο λεπτό: Ο Ντομίνγκεζ αφήνει τη θέση του στον Φουστέρ

90ο λεπτό: 7 λεπτά οι καθυστερήσεις

90 + 7: Λήξη του ματς, νίκη του Ολυμπιακού με 1-0.