Skip to main content

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Νίκο Γκάλη στις κόντρες της Γιουγκοπλάστικα με τον Άρη. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, από τον πάγκο του Παναθηναϊκού πλέον, ο Μαυροβούνιος κόουτς θα ξανασυναντήσει τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ στο τουρνουά που θα γίνει προς τιμήν του με τη συμμετοχή πέρα Άρη, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ. 

«Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα», δήλωσε στην ιστοσελίδα των «κιτρίνων» ο 57χρονος τεχνικός. «Όσοι τον έχουμε ζήσει στην περίοδο που αγωνιζόταν, μπορούμε να το βεβαιώσουμε αυτό. Οπότε είναι μεγάλη η χαρά μας που θα αγωνιστούμε σ’ ένα τουρνουά το οποίο φέρει την ονομασία και γίνεται προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη», πρόσθεσε. 

Πέρα από τιμή θα είναι κι ένα καλό τεστ για την ομάδα του «τριφυλλιού». «Είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που ασφαλώς θα μας βοηθήσει στην συνέχεια της προετοιμασίας μας. Η παρουσία ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπάνβιτ και ο διοργανωτής Άρης, φανερώνει τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης», τόνισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού. 

Πηγή: sport-fm.gr