Skip to main content

Το δεδομένο ενδιαφέρον των Ρόκετς, διαδέχθηκε η φημολογία για μετακίνησή του στο Χιούστον και πλέον είναι… σχεδόν επίσημο. Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνίζεται στο NBA.

Αποτελεί το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα και ο Παπ δεν αποτελεί εξαίρεση στον… κανόνα. Πολλάκις είχε δηλώσει πως ο στόχος του είναι να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και τώρα το πραγματοποιεί. Ο διεθνής φοργουορντ έχει συμφωνήσει με την ομάδα των Χιούστον Ρόκετς για συμβόλαιο 1+1 και θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, κάτοικος Τέξας. Η νέα του ομάδα πλήρωσε το buy out που είχε συμφωνηθεί με τη Μπαρτσελόνα, έταξε… γη και ύδωρ στον μπασκετμπολίστα (4.8 εκατομμύρια δολάρια) και απλά περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. 

Ο Παπανικολάου γίνεται ο δεύτερος Έλληνας που θα παίξει στους Ρόκετς μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο δεύτερος με προυπηρεσία στον Ολυμπιακό μιας και ήδη βρίσκεται εκεί ο Πάτρικ Μπέβερλι που πέρασε από τους ερυθρόλευκους τη σεζόν 2009-2010 και… φρόντισε να καλωσορίσει ήδη τον Κώστα στη νέα του ομάδα. Μπράβο στον Παπ και καλή του επιτυχία!