Skip to main content

Έχουμε συνηθίσει την εικόνα της Σερένα Γουίλιμς ως μια δυναμική γυναίκα και παίκτρια όμως η φιγούρα της σε αγώνα του διπλού δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Η Αφροαμερικανίδα αθλήτρια από την προθέρμανση έμοιαζε να μην είναι καλά και να έχει αστάθεια. Παρόλα αυτά ξεκίνησε τον αγώνα αλλά αποκλείστηκε από την Αλιζέ Κορνέ, στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο για την αναμέτρηση του διπλού με παρτενέρ την αδερφή της, Βένους και αντιπάλους τις Κριστίνα Μπαρόις και Στέφανι Βόγκελε.

Η Γουίλιαμς με τη ρακέτα στα χέρια φαινόταν ότι δεν μπορούσε να την κρατήσει, ενώ ακόμα και το μπαλάκι της έφευγε από τα χέρια. Όταν ήρθε η ώρα των σερβίς έκανε τέσσερα διπλά λάθη ώσπου τελικά δεν άντεξε, κλήθηκε γιατρός και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε ενώ η αδερφή της προσπαθούσε να την παρηγορήσει και να της δώσει κουράγιο.

Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το Γουίμπλετον λένε πως η Σερένα πάσχει από μόλυνση που προκλήθηκε από ιό αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν διαρρεύσει περαιτέρω στοιχεία.

Ο Πατρίκ Μουρατόγλου προπονητής και σύντροφος της Γουίλιαμς, δήλωσε ότι δεν ήξερε για την κατάσταση της αθλήτριας αφού είχε να τη δει 48 ώρες καθώς είχε υποχρεώσεις στη γαλλική τηλεόραση όπου εργάζεται ως σχολιαστής.