Skip to main content

Μετά από πέντε χρόνια ευτυχισμένουν έγγαμου βίου Μάρκο Γιάριτς και Αντριάνα Λίμα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι φήμες για το χωρισμό τους είχαν πυκνώσει τον τελευταίο καιρό και τελικά  35χρονος Σέρβος γκαρντ και το 32χρονο σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία με κοινή ανακοίνωση τις επιβεβαίωσαν.

«Μετά από μακρά και προσεκτική σκέψη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε έπειτα από πέντε χρόνια γάμου. Είμαστε ευγνώμονες που γίναμε γονείς δύο απίθανων κορών, που θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε από κοινού. Θα θέλαμε πολύ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, καθώς μπαίνουμε σε ένα νέο ευαίσθητο κεφάλαιο για την οικογένειά μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ζευγαριού την οποία δημοσίευσε πρώτο το αμερικανικό περιοδικό People. 

Ο Messi-Ass: Παπούτσι από τον τόπο σου…

Το ειδύλλιο του Μάρκο και της Αντριάνα ξεκίνησε το 2006 όαν γνωρίστηκαν σε πάρτι στο Λος Άντζελες. Αρραβωνιάστηκαν το 2008 τη μέρα των 27ων γενεθλίων της Αντριάνα και παντρεύτηκαν στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στο Γουαϊόμινγκ. Από το γάμο τους απέκτησαν δύο κόρες, την 4χρονη Βαλεντίνα και την 19 μηνών Σιένα.