Skip to main content

Η σχέση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τη Νάπολι είναι αρκετά στενή και θα γίνει ακόμα… στενότερη αφού ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως θέλει να κάνει τον Ντιεγκίτο πρέσβη του συλλόγου.

Δείτε επίσης: Η αφιέρωση του Lavezzi στον δολοφονημένο θείο του! [pics+vid]

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου ήταν ο παίκτης που οδήγησε τη Νάπολι σε μεγάλες επιτυχίες γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις της ομάδας καθώς λατρεύεται σαν Θεός. Έτσι, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» σε όλα όσα έχει προσφέρει ο Μαραντόνα, αποκάλυψε πως  θέλει να τον κάνει πρέσβη της Νάπολι σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο Μαραντόνα είχε το γνωστό πρόβλημα με την εφορία και ήταν δύσκολο να τον συναντήσω. Θα είναι ένας φανταστικός πρέσβης της Νάπολι σε όλο τον κόσμο. Εχουμε έξι εκατομμύρια οπαδούς και είναι το σωστό πρόσωπο για να μας εκπροσωπεί στην Αγγλία, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική ή τις ασιατικές χώρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντε Λαουρέντις.

Από την πλευρά του ο Μαρανόντα είπε σχετικά με το θέμα στην εφημερίδα «Repubblica»: «Μπορούμε να μιλήσουμε γι΄αυτό. Έχω τη Νάπολι στην καρδιά μου και είναι φυσικό για μένα να την εκπροσωπώ σε όλο τον κόσμο».