Skip to main content

Ο μασέρ της Τσέλσι… εμπνέει με το λόγο τους παίκτες της Τσέλσι καθώς σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο αυτός βοήθησε στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 0-1.

Δείτε επίσης: Ο Μουρίνιο έχει στυλ στο να δίνει οδηγίες! [Vine]

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την νίκη έχει ο μασέρ των «μπλε» καθώς με τα λόγια του ενέπνευσε τους παίκτες.

«Δεν μίλησα εγώ στην ομάδα. Σοβαρολογώ. Ο Μπίλι ο μασέρ μίλησε στους παίκτες. Τους φώναζε κάτι με τη σκοτσέζικη προσφορά του, που εγώ δεν καταλάβαινα. Εκείνοι όμως χειροκροτούσαν, άρα πρέπει να το κατάλαβαν. Εγώ τελευταία φορά τούς μίλησα στο γεύμα της ομάδας. Σας λέω πως ο Μπίλι έβγαλε το λόγο στην ομάδα και φαίνεται πως τον κατάλαβαν», δήλωσε αρχικά ο Ζοσέ  Μουρίνιο και συνέχισε αναφερόμενος στη νίκη επί της Σίτι: «Παίξαμε φανταστικά απέναντι σε μια φανταστική ομάδα. Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος εντός κι εκτός έδρας», πρόσθεσε, ενώ σε μια προσπάθεια να μεταφέρει το άγχος στους άλλους διεκδικητές του τίτλου, είπε: «Η Άρσεναλ είναι πρωτοπόρος και φαβορί μαζί με τη Σίτι. Εμείς είμαστε πίσω τους. Είναι μια κούρσα ανάμεσα σε δύο άλογα κι ένα αλογάκι, που ακόμη θέλει γάλα για να μάθει να τρέχει και να πηδά. Ένα αλογάκι που την επόμενη σεζόν μπορεί να τρέξει».