Skip to main content

Ο Νέλσον Βαλντέζ φαίνεται πως θα είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να… ξεχάσουν τον Κώστα Μήτρογλου και τις… πιστολιές του!

Ο 31χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός είναι μια… ανάσα από το να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ν’ αποτελέσει μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια…

Ο Βαλντέζ έχει σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης και Μπορούσια Ντόρτμουντ) και Primera Division (Έρκουλες και Βαλένθια), ενώ έχει φορέσει περισσότερες από 50 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Παραγουάης όντας ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της πατρίδας του την τελευταία 10ετία.

Από το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Τζαζίρα, οι ιθύνοντες της οποίας είχαν πληρώσει 3.000.000 ευρώ στην ισπανική Βαλένθια για να τον κάνουν δικό τους! 

Πριν από τρεις εβδομάδες μάλιστα, ο Νέλσον Βαλντέζ είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με τη φανέλα της -πρώην όπως όλα δείχνουν- ομάδας του κόντρα στην Αλ Σαάμπ. Απολαύστε το στο παρακάτω video:

Η sexy φωτογράφιση της Sienna Miller για το Esquire και το κέρατο στον Jude Law!