Skip to main content

Μεγάλος μπελάς η διασημότητα για κάποιους καθώς οι παπαράτσι καραδοκούν και μπορούν άμεσα να τα βγάλουν όλα στη φόρα.

Στην περίπτωση του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντνάν Γιανουζάι τη ζημιά δεν την έκαναν οι παπαράτσι αλλά η κοπέλα που έβγαλε για φαγητό.

Ο 18χρονος βγήκε βόλτα με την  «gold digger» Μελίσα ΜακΚένζι ενώ την πήγε και για φαγητό σε αλυσίδα fast food με κοτόπουλα. Η 25χρονη όμως δεν έμεινε ικανοποιημένη από το ραντεβού της με τον νεαρό παίκτη και αποφάσισε να πει την εμπειρία της στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα  «Sun».

Μάλιστα η Μελίσα χαρακτηρίζει ως… τσιγκούνη τον Αντνάν Γιανουζάι. Το ζευγάρι αφού πρώτα πήγε για φαγητό το οποίο κόστισε στον Αντνάν 18 λίρες, δηλαδή 21 ευρώ, στη συνέχεια πήγε σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, όπου είδαν το X Factor. 

Η 25χρονη Μείλισα δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Sun»: «Ποτέ δεν έχω συναντήσει ξανά κάποιον τόσο τσιγκούνη στην ζωή μου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για το πρώτο ραντεβού. Γνωριστήκαμε σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ντύθηκα, πήγα και σε μακιγιέρ, μου κόστισε 30 λίρες. Περίμενα να έρθει σε ένα φανταχτερό αμάξι, αλλά κατέληξα να τον πάω εγώ με το παλιό μου μπλε Fiesta και πλήρωσα και το πάρκινγκ…».

Μετά τις αποκαλύψεις της Μελίσα έγινε ένας μικρός χαμός στην Αγγλία και συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  πολύς κόσμος  χαρακτήρισε  τον παίκτη τσιγκούνη και την κοπέλα φιλοχρήματη και με λεφτά αισθήματα.

Από όλη την ιστορία  κερδισμένη βγήκε η εταιρεία fast food που πήγε για φαγητό το ζευγαράκι καθώς διαφημίστηκε τσάμπα!

Μάλιστα η αλυσίδα fast food για να ευχαριστήσει τον Γιανουζάι του έκανε δώρο το επόμενο γεύμα του αξίας 50 λιρών δημοσιεύοντας το «δώρο» της στο twitter με μια φωτογραφία.