Skip to main content

Όλοι οι τουλάχιστον πολλοί έχουν δει την ταινία Cool Running, όπου τέσσερις τρελαμένοι Τζαμαϊκανοί, αποφασίζουν να πάνε σε χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες προκειμένου να αγωνιστούν με έλκηθρο. Η απόφαση τους αυτή είχε προκαλέσει πολλά γέλια σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πως μια χώρα που έχει πάντα καλοκαίρι μετέχει σε χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες.

Ε λοιπόν επειδή όλα από τη ζωή είναι παρμένα, η Τζαμάικα αναμένεται να συμμετέχει στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι σε λίγο καιρό.

Το μόνο πρόβλημα της ομάδας μέχρι να επικυρωθεί η συμμετοχή, δεν ήταν οι προκριματικοί, όπου οι Τζαμαϊκανοί κατάφεραν να περάσουν, αλλά τα χρήματα για την αποστολή.=

Ελ οιπόν λύθηκε και αυτό το θέμα, καθώς όπως δήλωσε ο πρόεσρος της ολυμπιακής επιτροπής της χώρας, προσφέρει τα χρήματα ώστε να συμμετέχει η χώρα τους στου αγώνες του Σότσι.. Να πούμε όμως ότι υπήρχε και μια βοήθεια από το ίντερνετ, καθώς τον τελευταίο καιρό, είχε στηθεί μια “επιχείρηση” προκειμένου να μαζευτούν χρήματα και να πάει η ομάδα σους αγώνες.

Οι αθλητές από την μεριά τους δεν κρύβουν την χαρά τους και ευχαριστούν όσους τους βοήθησαν.

Όλοι θα δούμε με πολύ μεγάλη αγωνία και περιέργεια λοιπόν αυτή τη συμμετοχή, καθώς αναμένεται να αναβιώσουμε την ταινία.