Skip to main content

Κι άλλες καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» καθώς προπονητές Εθνικών ομάδων μέσω δηλώσεών τους υποστηρίζουν πως αλλοιώθηκαν οι ψήφοι τους.

Δείτε επίσης: Γκολάρα από τον Μπέιλ!

Οι εφημερίδες  «BT» της Δανίας και «Dagbladet» της Νορβηγίας φιλοξενούν τις δηλώσεις των προπονητών της Εθνικής Βολιβίας, της Ισημερινής Γουϊνέας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, των νησιών Φίτζι, του Κουβέιτ και του Βανουάτου οι οποίοι υποστηρίζουν η διοργανώτρια αρχή αλλοίωσε τις ψήφους τους.

Σύμφωνα με την FIFA Τζορβάν Βιέιρα, προπονητής του Κουβέιτ, ψήφισε τον Μέσι τον Νεϊμάρ και τον Ρονάλντο, αλλά ο ίδιος το διέψευσε λέγοντας: «Νομίζω ότι υπήρξε κάποια απάτη, ψήφισα τον Ιμπραΐμοβιτς».

Ο προπονητής των νησιών Φίτζι, Χουάν Κάρλος Μπουτζέτι, που σύμφωνα με τη FIFA έχει ψηφίσει τον Ρονάλντο, τον Ριμπερί και τον Λεβαντόφσκι, τόνισε πως: «Ψήφισα τον Κριστιάνο, τον Μέσι και τον Ριμπερί. Δεν ψήφισα ποτέ τον Λεβαντόφσκι, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους τρεις».

 

Τέλος, ο  προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζιοβάνι Ντι Μπιάσι, υποστήριξε: «Έδωσα πέντε βαθμούς στον Ρονάλντο, τρεις στον Μέσι και μια στον Ιμπραΐμοβιτς. Δεν έδωσα πέντε στον Ιμπραΐμοβιτς. Αυτά είναι μ…. και ψέματα».