Skip to main content

“Xοντρό” σκάνδαλο έσκασε στην Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως αναφέρει η στήλη “Sportdog Penalty”, ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να φύγει από επαρχιακή ομάδα της Σούπερ Λίγκας κακήν κακός, λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε

Ο παίκτης λοιπόν, δεν είναι τυχαίος παίκτης, καθώς ήταν ηγέτης στην ομάδα του που έχει μετρήσει πολλές συμμετοχές και πολλά γκολ στην Σούπερ Λιγκ. Γι΄ αυτό οι οπαδοί ήδη τον νοσταλγούν και ο πρόεδρος κατηγορείται από τους φιλάθλους και τον τοπικό Τύπο επειδή τον άφησε να αποχωρήσει. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς όμως. Καθώς ο παίκτης είχε προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να τον καλύψει.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, βιρτουόζος της μπάλας, που τώρα αγωνίζεται στα …ξένα, αλλά δεν ανήκει στην ομάδα που παίζει, ήταν και προφανώς είναι φουλ ερωτευμένος με μία καυτή νεαρά της πόλης. Η ζήλεια του, όμως, τον έφερε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο σηκώσει χέρι στην άτυχη κοπέλα.

Μιλάμε για χαστούκια και φάπες. Όχι αστεία. Ο παίκτης επιτέθηκε στην πανέμορφη επαρχιώτισσα και αν δεν ήταν μπροστά στον άγριο καυγά ένας συμπαίκτης του να τον σταματήσει, δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε ο τσακωμός.

Το περιστατικό έγινε έξω από το πατρικό της καλλονής που λέγεται ότι μοιάζει πολύ στη Δούκισσα Νομικού. Για τέτοια ομορφιά μιλάμε. Ο ποδοσφαιριστής την περίμενε στο αμάξι του, μαζί με τον συμπαίκτη του, και μόλις την είδε της όρμησε! Ποιος ο λόγος;

Κάποιος σφύριξε στον νεαρό μπαλαδόρο ότι η αγαπητικιά του τον έχει κερατώσει στην Αθήνα με νεαρό επιχειρηματία, γνωστό μπον βιβέρ και οπαδό του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό ο παίκτης θόλωσε και σήκωσε το χέρι του. Πάντως, η πανέμορφη κοπέλα αρνήθηκε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή για αρρωστημένη ζήλεια. Να την πιστέψουμε;

Το σκηνικό έφτασε στα αυτιά του προέδρου ο οποίος προσπάθησε να το κουκουλώσει. Μέχρι και την οικογένεια της κοπέλας έπιασε για να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ποδοσφαιριστής τρελαμένος από την ερωτική απογοήτευση, αλλά και την ντροπή, του ζήτησε όχι μόνο να φύγει από την πόλη, αλλά και από τη χώρα! Ήθελε, βλέπετε, να αλλάξει παραστάσεις για να ξεχάσει την κοπέλα που τον έχει πληγώσει.

Τώρα παίζει στο εξωτερικό και προσπαθεί να βρει και πάλι τον εαυτό του. Μακριά από την ομάδα που έχει αγαπήσει και από το κορίτσι που του πήρε τα μυαλά. Θα γυρίσει, πάντως, το καλοκαίρι στη χώρα μας για να ενσωματωθεί και πάλι στη μεγάλη ομάδα που ανήκει.

Και για όποιον έχει ακόμη απορία για το ποιος μπορεί να είναι; Τι κάνει “νιάου, νιάου” στα κεραμίδια είναι το στόρι που σίγουρα διεκδικεί την πρωτιά στις καλύτερες gossip ειδήσεις της χρονιάς.