Skip to main content

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Πλάνο «κουρέματος» αν τελικά μπει…

Παρά τα όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι όλα είναι ακόμα ανοιχτά αναφορικά με την είσοδο του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ο ίδιος εξάλλου τηρεί κατά γράμμα τη ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπεγράφη με τον Γιάννη Αλαφούζο και γι’ αυτό τον λόγο δεν αφήνει να διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών της ΠΑΕ ούτε στους πιο στενούς του συνεργάτες.

Οι πιθανότητες μάλιστα να αναλάβει τελικά τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι απόλυτα μοιρασμένες όπως αναφέρει η «Live Sport» και το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οι προθέσεις του, που δεν έχουν αλλάξει από την αρχή.

Από εκεί και πέρα εφόσον τελικά κάνει το αποφασιστικό βήματα και μπει στο τιμόνι της «πράσινης» ΠΑΕ, εκτός από τη δεδομένη ενίσχυση της ομάδας, φαίνεται ότι θα επιδιώξει να πάει σε μία πολιτική «κουρέματος», η οποία θα αφορά σε πρώην παίκτες και πιστωτές. Ο Γιαννακόπουλος θα προτείνει συγκεκριμένα ποσά στον καθένα cash, αλλά σαφώς μειωμένα σε σχέση με όσα έχουν λαμβάνειν.

Παράλληλα μία από τις βασικές του επιδιώξεις θα είναι και η μείωση των λειτουργικών εξόδων του συλλόγου, τα οποία αυτή τη στιγμή φτάνουν στα 6,2 εκατ. ευρώ. Το ίδιο άλλωστε είχε πράξει με το… καλημέρα της εισόδου του και στο μπάσκετ. 

gazzetta.gr