Skip to main content

Η ΑΕΚ έφυγε με την νίκη από το Αιγάλεω (2-1), αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τα αίσχη τα οποία έγιναν στο γήπεδο με τους οπαδούς των δύο ομάδων και όχι μόνο.

Εικόνες ντροπής λοιπόν και μάλλον πρέπει επιτέλους κάποιον να προβληματίσουν και αυτό το μπάχαλο να σταματήσει ιριστικά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Τελικά ο αγώνας μετά από άγριες συμπλοκές των οπαδών των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Στο 67 λεπτό της συνάντησης υπήρξε ένταση με τους παίκτες και τον προπονητή του Αιγάλεω, ο οποίος και μπήκε στο γήπεδο για να τα πει με τον Κορδέρο.

Και η κορύφωση ήρθε με το γκολ της ΑΕΚ που της έδωσε και την νίκη στο 87′. Αμέσως μετά οι οπαδοί του Αιγάλεω μπήκαν και πάλι στο γήπεδο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για ακόμα μία φορά, αφού εισήλθαν και τα ΜΑΤ.

Τελικά το παιχνίδι της ντροπής έληξε κανονικά, αφού ο διαιτητής μάλλον είδε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για να στείλει τις δύο ομάδες πιο νωρίς στα αποδυτήρια και να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.