Skip to main content

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών αναφορικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού είναι ο γκολκίπερ της Στεάουα, Τσίπριαν Ταταρουσάνου. Το αν ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος τερματοφύλακας… πιάσει λιμάνι ακόμα δεν το ξέρουμε, είμαστε ωστόσο, σίγουροι 100% ότι αν τελικά το κάνει, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα… γκρεμιστεί στη θέα της sexy συζύγου του! Μιλάμε για… καθαρόαιμο από τα Βαλκάνια!

Δείτε επίσης: Δέσποινα, η Ελληνίδα «θεά» του Petric!

Η μεταγραφή του 27χρονου πορτιέρο πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη ειδικά αν τελικά αποχωρήσει ο Ρομπέρτο από τους «ερυθρόλευκους» το προσεχές καλοκαίρι. Πάντως μέχρι τώρα τηρείται σιγή ιχθύος από την πλευρά του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα παρά το γεγονός ότι τα ρουμάνικα ΜΜΕ κάνουν συνεχείς αναφορές στο θέμα μιλώντας μάλιστα για «τελειωμένη μεταγραφή».

Η Rihanna ποζάρει ημίγυμνη και με ξανθό μαλλί…

Πρωτού λοιπόν λυθεί οριστικά το μυστήριο με την υπόθεση του Τσίπριαν Ταταρουσάνου, εμείς θα σας κάνουμε μια άλλη αποκάλυψη και δεν είναι άλλη από τη σύντροφό της ζωής του, Αντουανέτα. Η πανέμορφη μελαχρινή που βρίσκεται στο πλευρό του Τσίπριαν αρκετό καιρό είναι εκθαμβωτική, σεξι και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί που θα ολοκληρώσει τον έρωτά τους.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Αντουανέτα είναι μια Ρουμάνα με τα… όλα της και άξια εκπρόσωπος της χώρας της με την «άγρια» αλλά και sexy ομορφιά της που σίγουρα θα κάνει πιο χαρούμενος όλους τους φίλαθλους του Ολυμπιακού όταν τη δουν στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» καλώς εχόντων των πραγμάτων με την μεταγραφή του Τσίπριαν.

Εκρηκτική μουσική βραδιά στο Κ44