Skip to main content

Η περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα και της Μισέλ Ζουάν, είναι από αυτές που τις βλέπεις και μετά μένεις για αρκετά λεπτά με μια απορία… Μπορεί, λοιπόν, ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης να πετάει μέσα στο γήπεδο, καθώς φέτος είναι η χρονιά του, οδηγώντας την ομάδα του από την μια νίκη στην άλλη κι έχοντας μάλιστα, πετύχει μέχρι στιγμής 23 γκολ, ωστόσο στα ερωτικά του μάλλον δεν τα πάει και πολύ καλά, καθώς άφησε να του φύγει μέσα από τα χέρια, ΤΟ κορμί!

Αναφερόμαστε στην Μισέλ Ζουάν, η οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε σχέση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό των «ροχιμπλάνκος». Όπως δηλώνει η ίδια, το 2010 γνώρισε τον Ντιέγκο σε ένα πάρτι και από εκείνη τη στιγμή ήταν αχώριστοι.

Αυτό που λάτρευε σε αυτόν ήταν ότι της έκανε πολλά δώρα (ε, βέβαια…), αλλά και τους μύες του (είναι… μπρουτάλι ο επιθετικός της Ατλέτικο!). Επίσης -κάτι που κανείς φυσικά δεν γνώριζε- ήταν οι τέλειες επιδόσεις του στο κρεβάτι που την τρέλαιναν, σύμφωνα με την ίδια τη Μισέλ.

Όλα κυλούσαν καλά λοιπόν, μέχρι που η όμορφη Μισέλ έμαθε ότι ο Ντιέγκο Κόστα άφησε έγκυο μια άλλη κοπέλα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Όπως και να έχει, όμως, φίλε Ντιέγκο, για να έχεις τέτοιο κορμί δίπλα σου και να την απατάς για μια άλλη, δεν μπορεί κάποιο θέμα θα έχεις!.. Εκτός και αν η άλλη, ξεπερνά τη Μισέλ!.. Μέχρι όμως να δούμε, είμαστε… υποχρεωμένοι να σε κατατάξουμε στην κατηγορία του.. σκράπα στα ερωτικά!

Δείτε τη Μισέλ και θα καταλάβετε….