Skip to main content

Το δίλημμα μεγάλο. Ποδόσφαιρο ή σεξ; Σεξ ή ποδόσφαιρο; Εσείς ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε; Ποιο σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα;

Δείτε επίσης: Μεγάλη… μπάλα από την sexy αδερφή του Neymar!

Αν η απάντηση σας δυσκολεύει, εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία, αφού θα σας αναλύσουμε σε 10 λόγους ποιός είναι ο μεγάλος «νικητής» σ’ αυτή την… αιώνια «μάχη»!

Evan Rachel Wood… το κορίτσι με την πιο sexy σκηνή για το 2013 αποκαλύπτεται!

Ας τους δούμε έναν προς έναν λοιπόν…

1. Το  ποδόσφαιρο σε αντίθεση με το σεξ διαρκεί 90 λεπτά

Η αλήθεια να λέγεται. Αν ένας από τους δύο βαρεθεί το σεξ θα κρατήσει μετά βίας μισάωρο ενώ το ποδόσφαιρο ε;  Στανταράκι το 90λεπτο αδρεναλίνης.

2. Μπορείς να πάρεις και τον κολλητό σου μαζί και κανείς δε σε παρεξηγεί. 

Αν όμως προτείνεις να πάρεις και τον κολλητό σου στο κρεβάτι μάλλον η κοπέλα σου θα σου ρίξει το τασάκι στο κεφάλι ή ό,τι άλλο βρει. Εκτός και αν είναι πολύ…«προχώ» τότε πάμε πάσο. αλλά το πιο πιθανό είναι το… σενάριο με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

3. Όσοι δεν βρίσκονται στην καλή τους μέρα… Αντικαθίστανται!

Γιατί βρε παιδιά μπορεί να μην έχετε όρεξη για σεξ, μπορεί εκείνη τη μέρα η σύντροφός σας να μην είναι σε καλή μέρα. Μπορείτε να την αντικαταστήσετε σε 2-3 λεπτάκια; Μάλλον όχι. Ενώ στο ποδόσφαιρο όποιος δεν αποδίδει αποσύρεται από το ματς και πάει βουρ για τον πάγκο.

4. Υπάρχει πάντα ελπίδα παράτασης !

  Όπως είπαμε και πιο πάνω το στανταράκι  90λεπτο είναι το τέλειο τι πιο καλό όμως από μια παράταση που σημαίνει και άλλη αδρεναλίνη και άλλο πάθος; Δυστυχώς το σεξ δεν εγγυάται πάντα παράταση και κάποιες φορές δεν υπάρχει καν ψήγμα ελπίδας…

Soccer-Girl.jpg (1920×1200)

5. Στο ποδόσφαιρο οι άντρες ξέρουν επακριβώς που είναι το σημείο G (oal ) !

    Αυτό το περίφημο σημείο «G» που έχουν οι γυναίκες και προσφέρει παραπάνω απόλαυση στο σεξ παιδεύει χρόνια γιατρούς και άντρες. Κάποιοι λένε πως το βρήκαν άλλοι ακόμα το ψάχνουν…  Στο     ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι πιο απλά όπου «G» ίσον «Goal» ειδικά αν ο φορ βρίσκει και εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα τότε τα ουρλιαχτά για το «Goaaaal» ακούγονται μέχρι τη διπλανή πόλη….

Κερδίστε προσκλήσεις για το πιο hot πρωτοχρονιάτικο Αθηναϊκό ρεβεγιόν, στο Hilton 31/12! 

soccer-lg1.jpg (970×711)

6. Βλέποντας ποδόσφαιρο τρως και πίνεις κατά τη διάρκεια. Στο σεξ όμως δε γίνεται! ​

     Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια υπάρχουν και διάφοροι που χρησιμοποιούν το φαγητό στο σεξ πχ σαντιγί ή σοκολάτα, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν την πλειοψηφία δεν… γίνεται ταυτόχρονα. Δαγκωτό… ποδόσφαιρο λοιπόν. Εκτός κι αν είστε ο… Mickey Rourke και η Kim Basinger!

6196040-1024x680.jpg (1024×680)

7. Το σφύριγμα της λήξης είναι συνάμα και το ζενίθ!

    Το τέλος μιας ερωτικής πράξης δεν σημαίνει παράλληλα και την ευχαρίστηση των δύο πλευρών, ενώ στο ποδόσφαιρο είναι αλλιώς. Είτε η ομάδα νικά  είτε χάνει, τα συναισθήματα είναι ποικίλα. Χαρά για τη νίκη, λύπη για την ήττα, ειδικά όταν μιλάμε για πρόκριση σε ομίλους του Τσου Λου τότε να δείτε πανηγύρια, ενώ στο σεξ λυπάται ο άλλος να δείξει τη δυσαρέσκεια. Τελειώνει η μπάλα, τελειώνουν όλα και έχει αρχή, μέση τέλος με συγκεκριμένα συναισθήματα κάθε φορά.

Soccer-Slut.jpg (650×408)

8. Κανείς δεν ενοχλείται όταν εισβάλουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια

   Βλέπει ένας άντρας μπάλα στο σαλόνι και εισβάλουν τα παιδιά του. Αν είναι από τους παράξενους θα τα διώξει. Αν τα θέλει θα τα κρατήσει μαζί του να δουν την αγαπημένη του ομάδα για να τα κάνει και αυτά οπαδούς της, σιγά μην αφήσει στο έλεος του Θεού αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια. Στο σεξ όμως όταν εισβάλουν τα παιδιά στο δωμάτιο άντε να δικαιολογήσεις στους μπόμπιρες τι κάνει ο μπαμπάς πάνω από τη μαμά ενώ είναι και οι δύο γυμνοί.

 

9. Κανένας δεν προσποιείται πονοκέφαλο όταν θέλει αλλαγή

  Απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν παίζει καλά ένας παίκτης τον βγάζει ο προπονητής. Αν τραυματιστεί και δεν μπορεί να συνεχίσει ζητά αλλαγή χωρίς δεύτερη σκέψη.  Προσποίηση για αλλαγή δεν υπάρχει καθώς κανείς δεν θέλει να φύγει από το ματς χωρίς λόγο. Τι γίνεται στο σεξ; Η πλειοψηφία των γυναικών έχουν ως όπλο τους τον πονοκέφαλο για να μην κάνουν σεξ ρίχνοντας «άκυρο» στο ταίρι τους.

 

10. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις κανάλι όταν καταντήσει βαρετό

      Όσο και αν πονάει κάποιους άντρες, αλλάζουν  κανάλι όταν η ομάδα τους παίζει βαρετά. Μπορεί αυτή η αλλαγή καναλιού να κρατήσει από λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά αλλά θα γίνει… Στο σεξ τι να αλλάξεις την ώρα όταν βαρεθείς; Συνεχίζεις, μάλλον σκεπτόμενος «άντε να τελειώσει και αυτό να πάμε για ύπνο…». Κρίμα..