Skip to main content

Είναι μερικοί ποδοσφαιριστές που θα ήθελες να δεις στα ελληνικά γήπεδα. Για πολλούς και διάφορους λόγους..

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και ίσως θα μπορούσαν να αγωνιστούν και στα ελληνικά γήπεδα. Εκτός από τους αγωνιστικούς λόγους, εμείς θα τους θέλαμε και για τις πανέμορφες παρουσίες τις οποίες και θα φέρουν μαζί τους.

Για να γίνει και λίγο πιο ωραίο το γηπεδάκι το Σαββατοκύριακο.. Οι πιο πολλοί δεν θα σκεφτόντουσαν ποτέ να έρθουν να παίξουν στην χώρα μας, με αποτέλεσμα οι ”εκρηκτικές” σύντροφοι τους να μην έρθουν ούτε αυτές..Αλλά εμείς μπορούμε να τις δούμε, έτσι για να δούμε τι θα χάσουμε..

Valentina Abate/Ignacio Abate

Ο Ιγκνάσιο Αμπάτε το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μίλαν και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τον δούμε να αγωνίζεται στην χώρα μας. Ειδικά από την στιγμή που θα έρθει μαζί του και η σύζυγος του, Valentina.

Ludivine Kadri/Bakary Sagna

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Bakary Sagna μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Οκ το ξέρουμε πως δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά αν ερχόταν θα έφερνε μαζί του και την σέξι,  Ludivine Kadri.

Yolanda Cardona/Victor Valdes

Προφανώς ο Βίκτορ Βαλντές δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αφού οι ομάδες που τον θέλουν είναι σε άλλο επίπεδο. Αλλά σε άλλο επίπεδο είναι και η καυτή σύντροφος του, Yolanda Cardona.

Toni Terry/John Terry

Γράψαμε και πιο πριν ότι παίκτες όπως ο Τέρι δεν θα έρθουν να αγωνιστούν στην Ελλάδα. Αλλά αφού ασχολούμαστε με τις συντρόφους, δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα της συζύγου του Άγγλου αμυντικού.

Nagore Aramburu/Xabi Alonso 

Η σύντροφος του Ισπανού μέσου, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις και φυσιολογικά θα θέλαμε να την δούμε και στα μέρη μας..Λίγο δυσκολάκι και αυτό, όποτε θα την βγάλουμε με τις φωτογραφίες..