Skip to main content

Ψευδείς αποδεικνύονται τελικά οι κατηγορίες που ήθελαν τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι να ξεπλένει χρήματα μέσω των φιλανθρωπικών αγώνων που έδιναν οι «φίλοι του Μέσι».

Δείτε επίσης: Του τα πήραν όλα (vid)

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo» όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή και ήθελαν τον πατέρα του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα, Χόρχε Μέσι, να εκμεταλλεύεται τους φιλανθρωπικούς αγώνες που έχει δώσει ο Μέσι για να «ξεπλύνει» χρήματα για λογαριασμό Κολομβιανών μαφιόζων, αποδεικνύεται πως ήταν συκοφαντίες.

Συγκεκριμένα η οικογένεια του Μέσι απάντησε στις κατηγορίες με το σημερινό δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η οποία δημοσιοποιεί μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως τα χρήματα από φιλανθρωπικό ματς που έγινε τον Ιούλιο του 2013 κατέληξαν στη UNICEF. 

Το ίδρυμα «Leo Messi» πήρε τρεις επιταγές ύψους 100.000 δολαρίων η κάθε μία και όλα τα χρήματα μπήκαν στο ταμείο του ιδρύματος και όχι σε κάποιο προσωπικό λογαριασμό του άσου της Μπαρτσελόνα.

Το εν λόγω έγγραφο διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο όσους υποστήριζαν πως τα χρήματα από τους φιλανθρωπικούς αγώνες που έγιναν στο Περού, την Κολομβία και το Σικάγο δεν πήγαν στο ίδρυμα αλλά στην τσέπη του Μέσι.

Τέλος, αποδεικνύεται πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει βάλει ούτε ένα δολάριο στην τσέπη του από τα συγκεκριμένα παιχνίδια καθώς λάμβανε μέρος χωρίς αμοιβή