Skip to main content

Άνοιξε η όρεξη της Άρσεναλ μετά την μεταγραφή του Μεζούτ Εζίλ πριν λίγους μήνες. Τα χρόνια που πουλούσε τα καλύτερα της περιουσιακά της στοιχεία φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται πως ψάχνει εναγωνίως για έναν μεγάλο σέντερ φορ και ήδη κάποια ονόματα έχουν διαρεύσει από την μεταγραφική λίστα του Αλσατού τεχνικού.

Ο δικός μας Κώστας Μήτρογλου είναι μέσα σε αυτήν, όμως οι «κανονιέρηδες» θέλουν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα με την προσθήκη του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δημοσιεύματα από Ισπανία και Αγγλία ανφέρουν πως οι άνθρωποι του συλλόγου του Λονδίνου φέρονται έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ του γεννημένου στη Βραζιλία, αλλά πολιτογραφημένου Ισπανού, επιθετικού, καθώς και ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του και η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα.

Πάντως, ο 25χρονος φορ ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2018, αλλά η Αγγλία και η Πρέμιερ Λιγκ είναι ο καλύτερος προορισμός όλων των κορυφαίων ποδοσφαιριστών.

Συντάκτης: Δημήτρης Δανακτσής