Skip to main content

Την ευκαιρία να παραμείνει «ζωντανός» στο… κυνήγι της πρώτης θέσης έχει απόψε (21:30, ΔΤ) στη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστικής της α’ φάσης της Ευρωλίγκας.  

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μετράει 3 νίκες και 3 ήττες μετά από 6 αγωνιστικές. Πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε… περιπέτειες όσον αφορά την πρόκρισή του στο TOP 16, ωστόσο, με νίκη απόψε (21:30, ΔΤ) θα παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρώτης θέσης του Group D της α’ φάσης της Ευρωλίγκας.

Το μεγάλο πρόβλημα των ντραμπλούχων Ελλάδας είναι αγωνιστικό… Ο Αργύρης Πεδουλάκης γνωρίζει πως ο Στεφάν Λάσμε θα είναι απόψε στη δωδεκάδα, παράλληλα όμως ξέρει πως ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν είναι ακόμα έτοιμος και παραμένει άγνωστο αν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Από εκεί πέρα, κανονικά θα παίξουν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Τζέιμς Γκιστ.

Πρόβληματα, όμως, υπάρχουν και στους Βάσκους. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φαμπιέν Κοζέρ, Άντρες Νοτσιόνι και Άνταμ Χάνγκα, που είναι τραυματίες και δεν βρίσκονται σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μάρεκ Τσμίκιεβιτς (Πολωνία). 

Tο πρόγραμμα της ημέρας:

19:00    Μπουντιβέλνικ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας    1ος Όμιλος

19:30    Ζαλγκίρις – Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο    2ος Όμιλος

20:15    Εφές – Στρασμπουργκ    2ος Όμιλος

21:15    Σιένα – Μπάγερν Μονάχου    3ος Όμιλος

21:30    Λαμποράλ Κούτσα – Παναθηναϊκός    4ος Όμιλος

22:00    Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ    1ος Όμιλος