Skip to main content

Δεν έβαλε μυαλό η Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε την φάση των ομίλων με ήττα από την Βασιλεία εντός έδρας και χθες πήγε στην Ελβετία για να πάρει εκδίκηση.

Λογάριασε όμως χωρίς τον… ξενοδόχο. Επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και σαν να μην έφτανε αυτό ντούμπλαρε της ήττες με αντίπαλο το σύνολο του Μουράτ Γιακίν.

Οι πρωταθλητές Ελβετίας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και βγάζοντας πάθος  και θέληση για τη νίκη, πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-0.

Έβαλαν «φωτιά» στον όμιλο και την τελευταία αγωνιστική σε δύο εβδομάδες κρίνονται σχεδόν τα πάντα. Τσέλσι, Βασιλεία και Σάλκε διεκδικούν δύο εισιτήρια για τους «16» του Champions League με τις δύο τελευταίες να παίζουν αναμεταξύ τους.

Είναι τυχερή η ομάδα του Μουρίνιο που έπεσε σχετικά σε βατό όμιλο, έχοντας και την Στεάουα σε αυτόν, καθώς τους Ρουμάνους τους αντιμετωπίζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με νίκη «κλειδώνει» την πρωτιά.

Αν και εφόσον κάνει το καθήκον της και κερδίσει τα δύο αυτά ματς με την Βασιλεία αποτελούν ισχυρό μάθημα για τους «μπλε», καθώς στις επόμενες φάσεις της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης θα βρίσκονται ισχυρότερες και πιο ποιοτικές ομάδες.

Συντάκτης: Δημήτρης Δανακτσής