Skip to main content

Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε με δυνατές μονομαχίες και ακόμα πιο δυνατά αποτελέσματα. Το πιο ηχηρό εξ αυτών, η εκτός έδρας νίκη της Μίλαν στην έδρα της Σέλτικ που την διατήρησε στη 2η θέση του ομίλου. Αυτή η Μίλαν δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος που δυσκολεύεται να στραυρώσει νίκη και έδειξε πάθος για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Στον ίδιο όμιλο, ο Άγιαξ πάλεψε πολύ και πήρε το ματς με 2-1 στον Άμστερνταμ με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Οι Ολλανδοί είναι στη 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα, οι “μπλαουγκράνα” πάντα πρώτοι με 10 θαβμούς ενώ η θέση της Σέλτικ “τρέμει” πλέον μετά τα αποψινά.

Στον 5ο όμιλο η Τσέλσι υπέστη ήττα με 1-0 στην έδρα της Βασιλεία αλλά παρέμεινε πρώτη με 10 βαθμούς. Ακολουθεί η Σάλκε με 7 που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Στεάουα στη Ρουμανία. 

Αναμενόμενα αποτελέσματα είχαμε στον 6ο όμιλο. Η Άρσεναλ που φέτος πετάει φωτιές, “έκαψε” και την άποντη Μαρσέιγ ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε 3-1 της Νάπολι. Πλέον η Άρσεναλ έφτασε τους 12 πόντους, ακολουθούν οι Γερμανοί με 9, όσους έχει και η Νάπολι. 

Τέλος, η Πόρτο έμεινε στο 1-1 με την Αούστρια Βιέννης στο “Ντραγκάο”. Νωρίτερα, για το ίδιο γκρουπ, Ζενίτ και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν επίσης 1-1 στην Αγία Πετρούπολη. 

Δεν τα κατάφερε η Ζενίτ (vid)

Μουρίνιο η αποθέωση! Διαβάστε τις αποκαλύψεις για το κούρεμά του!