Skip to main content

Ατυχίας συνέχεια για τον Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος διεγνώσθη με ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατό του και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το υπόλοιπο!

Στη μόλις 10η συμμετοχή του έπειτα απουσία μίας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατό του (28/4/12), ο 25χρονος γκαρντ (15,9π., 3,2ρ., 4,3ασ., 0,5κλ., 3,4λ.) αποχώρησε τραυματίας απ’ το παρκέ απέναντι στους Τρέιλ Μπλέιζερς (98-95 στις 22/11) κι εν συνεχεία με πατερίτσες απ’ το Moda Center (σ.σ. πρώην Rose Garden) του Πόρτλαντ και κατά την άφιξη της ομάδος στο Λος Άντζελες εν όψει Κλίπερς (24/11) υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία. Κανείς δεν ήλπιζε σε ευχάριστα νέα και λίγο αργότερα ήρθε κι η επιβεβαίωση.

O εν λόγω τραυματισμός ορίζει αποχή απ’ την αγωνιστική δράση για περίπου ενάμιση μήνα έως και πολλούς περισσότερους, αλλά o παίκτης κι οι Μπουλς θα γνωρίζουν νεότερα έπειτα την προσεχή χειρουργική επέμβασή του, αφού, συν τοις άλλοις, το Νο.1 του 2008 φανέρωσε και πέρυσι τη διάθεσή του να μην επισπεύσει τίποτα, πόσω μάλλον έχοντας τραυματιστεί σοβαρά εκ νέου.

Προ ημερών η ομάδα του Σικάγο έχασε για 2-3 εβδομάδες και τον Τζίμι Μπάτλερ (11,2π., 4,8ρ., 1,7ασ., 1,8κλ., 1,3λ.) με χτυπημένο το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του.