Skip to main content

Άνω – κάτω έχει γίνει ο ΟΦΗ, μετά το θέμα με τους ξενύχτηδες παίκτες, με την ομάδα να παίρνει αυστηρά μέτρα.

Αρχικά να πούμε ότι τελικά οι παίκτες του ΟΦΗ που ξεσάλωσαν σε κλαμπ στο Ρέθυμνο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ήταν πέντε και όχι τρεις, όπως αρχικά κυκλοφόρησε.

Στους Μακουκούλα, Ζε Εντουάρντο, Σβαζίγια προσθέστε και τους Νιμανί, Φερνάντες! Όλοι ξένοι, δηλαδή, στο παρεάκι που το “έκαψε” μέχρι πρωίας.

Η κοπέλα που φαίνεται στις φωτογραφίες με το μοδάτο παντελόνι παραλλαγής και το εντυπωσιακό κολιέ είναι το αμόρε του Νιμανί. Είναι λευκή Γαλλίδα και συζεί με τον Νιμανί εδώ και χρόνια, χωρίς να είναι παντρεμένοι. Όσοι την έχουν γνωρίσει στην Κρήτη μιλάνε για πραγματικό party animal, κάτι που φαίνεται, άλλωστε, και από τις φωτογραφίες…

Φυσικά και ο Νιμανί δεν πάει πίσω, αφού κι αυτός “τρελαίνεται” για το ελληνικό ξενύχτι. Έμαθε, βλέπετε, τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης όταν ήταν στο ΠΑΟΚ και πλέον δεν μπορεί να το αποχωριστεί. Τα ίδια έκανε και στον Δικέφαλο. Όπως λένε στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε δεν έπαιζε που δεν έπαιζε μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Γι΄ αυτό ξαναγύρισε στην Ελλάδα, μετά το σύντομο πέρασμά του από τη γαλλική Ίστρ.

Ο Γάλλος επιθετικός μαζί με τον Σβαζίγια είναι υπότροποι, αφού έχουν ξαναπιαστεί να πίνουν και να ξενυχτάνε μετά την πρώτη προπόνηση του νέου προπονητή Σα Πίντο και δύο μόλις μέρες πριν το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Τότε την είχαν γλιτώσει με επίπληξη, τώρα όμως θα τιμωρηθούν αυστηρά και -πιθανότητα- θα αποχωρήσουν από την ομάδα τον Γενάρη. Ο Νιμανί έχει συμβόλαιο 35 χιλιάρικα, ενώ ο Σβαζίγια είναι δανεικός.

Πάντως, όπως μάθαμε, ο Νιμανί είναι έτσι κι αλλιώς φευγάτος από τον ΟΦΗ. Θέλει να φύγει τον Γενάρη επειδή δεν αντέχει τον πάγκο και θέλει να βρει μια ομάδα που θα παίζει βασικός. Αυτά τα “ωραία” από την ομάδα του Ηρακλείου.

Δείτε το πάρτι των παικτών του ΟΦΗ σε φωτογραφίες που αλίευσε ο σκύλος από την ιστοσελίδα “primasport.gr”…

Πηγή: sportdog.gr