Skip to main content

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει στόχο να φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ στα έσοδα μέχρι πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν, κάτι που είναι εφικτό μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει στα ταμεία τους 22,3 εκατομμύρια συνολικά, 11,6 από το market pool, 8,2 από τη συμμετοχή στους ομίλους και 2,5 από τους εφτά βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής. Όπως παρουσιάζει η Live Sport, οι Πειραιώτες μπορούν να φτάσουν τα 50 εκ. αν πετύχουν τους στόχους τους.

Συνεχίζουμε λοιπόν, καθώς με την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουν άλλα 3,5 εκ. μπόνους συν 1 εκ. από ενδεχόμενη νίκη σε βάρος της Άντερλεχτ. Τέλος, θα έχει και 20 εκ. από τη συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση, αφού σύμφωνα με την παράδοση, όταν έχει προβάδισμα έξι βαθμών, δε χάνει το πρωτάθλημα.

Όπως καταλαβαίνει κάποιος, ο Ολυμπιακός αν πετύχει όλους αυτούς τους στόχους του, αυτομάτως ξεφεύγει μίλια μακριά από κάθε άλλη ομάδα εντός Ελλάδας, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τώρα. 

H λύση για φθηνό internet!