Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός ζητά να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Τάσος Κάκος για την διαιτησία του στο «Βικελίδης», καθώς έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του Νίκου Μαρινάκη.

Ο Κερκυραίος διαιτητής άργησε πάρα πολύ να ζητήσει τη βοήθεια των γιατρών στον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη που είχε πέσει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης». Άλλωστε όπως δήλωσε και ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας είχε ήδη ξεκινήσει να τρέχει προς τον πεσμένο νεαρό μπακ παρότι ήταν παράτυπο (δεν είχε δώσει εντολή ο Τάσος Κάκος).

Η ζωή του Νίκου Μαρινάκη «παιζόταν» για δευτερόλεπτα και ο εν λόγω ρέφερι έπρεπε αμέσως να διακόψει τον αγώνα, όπως αναφέρει ο κανονισμός για χτύπημα στο κεφάλι, και να ζητήσει τις ιατρικές βοήθειες στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό και για αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά επίσημα την παραδειγματική του τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Α. Κάκου. 

Η καθυστέρησή του να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα μετά από τραυματισμό ποδοσφαιριστών στο κεφάλι (όπως προβλέπει άλλωστε και ο κανονισμός) είναι ανεπίτρεπτη και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Μαρινάκη.