Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε απόψε με ενφιαφέρουσες αναμετρήσεις και πολλά γκολ.!
Στη Βαρκελώνη όπου συγκέντρωσε και τα περισσότερα βλέμματα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Μίλαν και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλό της. Το σκορ άνοιξε ο Μέσι με πέναλτι το όποιο κέρδισε ο Νεϊμάρ (30′). Ο Μπουσκέτς (39′) έκανε το 2-0, ο Πικέ με αυτογκόλ μείωσε για τους Ιταλούς με το κλείσιμο του ημιχρόνου ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μέσι με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 83′ από ασίστ του Φάμπρεγκας. Για τον ίδιο όμιλο, ο Άξιαν επικράτησε 1-0 της Σέλτικ στον Άμστερνταμ.
Μεγάλο διπλό της βραδιάς, η νίκη με 1-0 της Άρσεναλ στην έδρα της περσινής φιναλίστ, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Ράμσεϊ στο 62′. Στο ίδιο γκουρ τώρα, Νάπολι και Μαρσέιγ μονομάχησαν σκληρά με τους παρτενοπέι να βγαίνουν εντέλει νικητές με 3-2!
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη της Τσέλσι με 3-0 επί της Σάλκε και το 4-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης!
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Τετάρτης: