Skip to main content

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη επί της Μπάγερ Μονάχου, τόνισε πως αυτό που κρατάει είναι η νίκη.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αρκετά και δέχθηκε μεγάλη πίεση στο φινάλε, κάτι το οποίο δεν άρεσε στον Έλληνα τεχνικό, αλλά επίσης στάθηκε και στην καλή αντίδραση των παικτών του όταν η μεγάλη διαφορά χάθηκε.

«Ήταν ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις. Είχαμε αρκετούς παίκτες σε όχι καλή κατάσταση, όμως κρατάμε ότι κερδίσαμε. Είχαμε αντίδραση όταν ανετράπη η διαφορά που είχαμε. Δείξαμε αμυντική προσήλωση, βελτιωθήκαμε στο αμυντικό ριμπάουντ και πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Η Μπάγερν έπαιξε ελεύθερα, δεν παράτησε τον αγώνα και απέδειξε αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα, ότι είναι ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε 11 περισσότερες ασίστ, είχαμε δημιουργικότητα. Αν διαβάζαμε καλύτερα το παιχνίδι, θα είχαμε περισσότερες. Στο τέλος χάσαμε τέσσερις συνεχόμενες βολές και αυτό πρέπει να το δούμε, είναι αδικαιολόγητο να έχουμε πίεση από τόσο νωρίς. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.