Skip to main content

Ο Αστέρας Μαγούλας έκανε και αυτός την έκπληξη και παρά την ήττα του από τον Λεβαδειακό πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 25′ με σουτ του Ορτέγκα και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Καραγεωργίου έκανε το 2-0 με σκόρερ αυτή την φορά τον Ροτζέριο.

Ο Αστέρας μετά το 2-0, έψαχνε το γκολ με το οποίο θα έστελνε το παιχνίδι την παράταση και τελικά το βρήκε από τον Νόνη στο 84 λεπτό. Παρόλα αυτά ο Λεβαδειακός αντέδρασε και με γκολ από τον Μπούστο στο 86 λεπτό φαινόταν να εξασφαλίζει την πρόκριση.

Ωστόσο αυτόν που δεν υπολόγισε κανείς, είναι τον τερματοφύλακα του Αστέρα, Αλέξη Κασμερίδη που σε κόρνερ στο 93′ προωθήθηκε και τελικά σκόραρε για το τελικό 3-22, δίνοντας παράλληλα και την πρόκριση στην ομάδα του.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης, Γιάντσης, Μάρτινς, Μάντζιος. 

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης.