Skip to main content

Ο Ατρόμητος με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να σκοράρει και να μοιράζει, πέρασε με 0-2 από την Ξάνθη.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε από την αρχή δυνατά και αφού απείλησε πρώτα δύο φορές την εστία της Ξάνθης, στην συνέχεια άνοιξε το σκορ.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε στον Ναπολεόνι και εκείνος μπαίνοντας από αριστερά πλάσαρε στο 12′ για το 0-1. Η Ξάνθη ανέβηκε στην συνέχεια, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Έτσι λίγο πριν το ημίχρονο ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ούμπιντες έκανε με κεφαλιά το 0-2 και ο Ατρόμητος ”καθάρισε” το ματς από το πρώτο 45 λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες και η Ξάνθη δεν μπόρεσε να απειλήσει για να πετύχει κάποιο γκολ, με το 0-2 να έρχεται μάλλον φυσιολογικά.

Συνθέσεις ομάδων:

Σκόντα Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας (70′ Χοσέμι), Ντιέ (75′ Βασιλακάκης), Γούτας, Παΐτο, Σολάρι, Σολτάνι, Κάλβο, Σουάρες (46′ Μάνταλος), Φλίσκας.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπρίτο (81′ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι (65′ Καραγκούνης), Νάστος, Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ούμπιντες (90’+1′ Γεωργίου), Λαζαρίδης.