Skip to main content

,Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στoν NOVA Sport FM και τόνισε στις δηλώσεις του πως ο πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Ο άσσος του Ολυμπιακού δεν θέλησε να μιλήσει για την πρώτη θέση του ομίλου καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα, ενώ έκανε και τις δικές του προβλέψεις για τις δυνατές ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Ανυλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώνεται η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για πρωτιές στον όμιλο της Ευρωλίγκας. Βασικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε τέτοια παιχνίδια δεν εφησυχάζεις αν δεν τελειώσει το ματς. Όμως με τον τρόπο που παίζαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι, δύσκολα θα χάναμε ακόμη κι όταν μας έφτασε ο αντίπαλος. Δεν υπάρχει καμία πίεση από διοίκηση ή προπονητές και αυτό φαίνεται στο γήπεδο ξεκάθαρα“.

Κατόπιν μίλησε για:

– το βαθμό δυσκολίας στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος: “Στην Ελλάδα δεν είναι όπως την Ισπανία βέβαια, αλλά δεν σημαίνει αυτό πως θα υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο. Είμαστε 15 παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί κάποιοι στιγμή όλοι θα χρειαστούν“.

– τον εφετινό στόχο στην Ευρωλίγκα: “Βασικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση ανεξαρτήτως θέσης. Να προκριθούμε κι ας είμαστε πρώτοι, τρίτοι ή τέταρτοι. Δεν έχει σημασία. Αν τα καταφέρουμε ως πρώτοι, ακόμη καλύτερα“.

– τις ομάδες που ξεχωρίζει στην Ευρωλίγκα: “Είναι οι ομάδες που συνήθως διεκδικούν τον τίτλο. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι. Η Ευρωλίγκα φέτος είναι αμφίρροπη. Η Ρεάλ είναι αυτή τη στιγμή σε εξαιρετική κατάσταση. Ερωτηματικό αποτελεί η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες κι έναν τρομερό προπονητή (σ.σ Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς)“.