Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ιστορικό παιχνίδι, πάει για την πρώτη του φετινή νίκη στην Euroleague. Ιστορικό γιατί, η Κύπρος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι Ευρωλίγκας και ο Παναθηναϊκός ψάχνει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα (21:30/novasports 3).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπήκαν με το… αριστερό στη διοργάνωση, αφού δεν τα κατάφεραν στη Λιθουανία με αντίπαλο τη Λιέτουβος Ρίτας, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Επόμενος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό η Λαμποράλ Κούτσα, η οποία την πρώτη αγωνιστική πήρε τη νίκη -έστω και δύσκολα- κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αγωνιστικά προβλήματα για τους «πράσινους» δεν υπάρχουν, με Αργύρη Πεδουλάκη να περιμένει βελτίωση από τους Ρόκο Λένι Ούκιτς και Στεφάν Λάσμε, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν βρίσκονται ακόμα στο απαιτούμενο επίπεδο… Αντίθετα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετράει συνεχώς απώλειες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φερνάντο Σαν Εμετέριο (29χ., G/F), του Τόμας Κελάτι (31χρ., G) και του Άνταμ Χάνγκα (24χρ., F), ενώ και ο Λαμόντ Χάμιλτον (29χ., F/C) δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Το πρόγραμμα της ημέρας (25/10) στην Ευρωλίγκα:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπουντιβέλνικ 1ος Όμιλος

20:00 Παρτιζάν – Ναντέρ 1ος Όμιλος

20:00 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Μπαρτσελόνα 1ος Όμιλος

21:15 Μπάγερν Μονάχου – Σιένα 3ος Όμιλος

21:30 Παναθηναϊκός – Λαμποράλ Κούτσα 4ος Όμιλος

21:45 Στρασμπούργκ – Εφές 2ος Όμιλος

21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Ζιέλονα Γκόρα 3ος Όμιλος