Skip to main content

Μπορεί να έχανε με 0-2 στο 20ο λεπτό, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Μόλις στο 13ο λεπτό το σοβαρό λάθος του Κώστα Κατσουράνη, έδωσε το δικαίωμα στον Εντλόβου να ανοίξει το σκορ για την Μακάμπι, ενώ στο 22ο λεπτό γίνεται το 0-2 από τον Γκολάσα. Μόλις ένα λεπτό πριν όμως ο διαιτητής δεν έχει δώσει καθαρό πέναλτι στον Αθανασιάδη που ανατράπηκε καθαρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Βίτορ όμως έδωσε την λύση και συνέχισε το σερί του με ακόμα μία κεφαλιά, βάζοντας και πάλι τον ”δικέφαλο” στο παιχνίδι στο 35ο λεπτό. Η ισοπαλία θα μπορούσε να είχε έρθει από τον Στοχ, αλλά ο Σλοβάκος έχασε πέναλτι στο 39′ και ο Αθανασιάδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο ριμπάουντ.

Στο κόρνερ όμως που εκτέλεσε ο Στοχ, ήρθε τελικά η ισοφάριση με τον Σωτήρη Νίνη να σκοράρει και αυτός με κεφαλιά για το 2-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, σε ένα πρώτο 45 λεπτό που πραγματικά τα είχε όλα. Και λέμε όλα, γιατί ο Στοχ κατάφερε στο 43 λεπτό να χάσει και δεύτερο πέναλτι.

Τελικά αυτό που δεν κατάφερε ο Στοχ, το κατάφερε ο γνωστός για τα σημαντικά γκολ που βάζει, Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά από σέντρα του Λίνο και κοντινό πλασέ στο 66 λεπό. Έτσι ο ”δικέφαλος” φτάνει τους 7 βαθμούς στον όμιλο και πλέον είναι στο ”χέρι” του η πρώτη θέση του ομίλου.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΠΑΟΚ:Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (Λούκας), Στοχ (Λόρενς), Σαλπιγγίδης (Βούκιτς), Αθανασιάδης

Μακάμπι: Σαρόνοφ, Τουάθα, Μεσούμαρ (Αζουλάι), Πιλιάφσκι, Μπόκολι, Τσότσαλιτς, Γκολάσα, Γιαντλίν (Κατάν), Εζρά, Εντλόβου (Αμπουχατζίρα), Ράγιος
 
Η βαθμολογία του ομίλου:
1. ΠΑΟΚ 7 
2. Άλκμααρ 5 

3. Σαχτέρ 2 

4. Μακάμπι 1