Skip to main content

Με ένταση και διαφωνίες ξεκίνησε το «αιώνιο» ντέρμπι, καθώς το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της αστυνομίας με τις δύο ΠΑΕ. Η αρχή έγινε με την παρουσία έξι εκπροσώπων του Ολυμπιακού που τελικά έγιναν τρεις μετά από απαίτηση του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια υπήρχε κόντρα επί της ουσίας.

Πρώτο θέμα που οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, είχε να κάνει με την εισήγηση της αστυνομίας για νεκρές ζώνες πέντε σειρών στις θύρες 9, 10, 11. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να υπογράψει τα πρακτικά, μιας και κάθε θύρα έχει 11 σειρές ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ουδέποτε έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο Καραϊσκάκη και γενικά σε κάποιο άλλο γήπεδο.Την απόφαση για αν το θα «περάσει» η πρόταση αυτή, με την οποία συμφωνούν οι «ερυθρόλευκοι» θα την λάβουν στα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας.

Από κει και πέρα, η Λίγκα πρότεινε να υπάρξει αστυνομία μέσα στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός συμφώνησε και ο Παναθηναϊκός διαφώνησε. Ο Παναθηναϊκός συναίνεσε στην παρουσία στο ματς δέκα εκπροσώπων του Ολυμπιακού για τους οποίους απαιτεί να γνωρίζει όνομα και ιδιότητα, υπενθυμίζοντας περυσινά περιστατικά που άναψαν… φωτιές!