Skip to main content

Στην Κωνσταντινούπολη για το 2 στα 2 βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (24/10, 21:45 ΔΤ) στο «Αμπντί Ιπεχτσί» την Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων  της Ευρωλίγκα.

Δείτε επίσης: Ο Τάτα Μαρτίνο «έκλεψε» τη δόξα του Μέσι

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τις  ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αφού η Γαλατά νίκησε στην Ιταλία της Σιένα με 84-75 και ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ της Μάλαγα με 69-61.

Αμφότερες θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και τη 2η αγωνιστική με τους γηπεδούχους να έχουν και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου τους που αναμένεται να γεμίσει το «Αμπντί Ιπεκτσί».

Η τούρκικη ομάδα γνωρίζει πως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, ωστόσο θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, που θα παραταχθεί χωρίς τον Μίρζαα Μπέγκιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση, θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 για να διατηρήσιε παράλληλα το αήττητο στα επίσημα ματς.

Τέλος, διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία),  Ρόμπερτ Λότερμοσερ (Γερμανία) και  Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία).