Skip to main content

Καθοριστική είναι για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στο Champions League η αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» (21:45, ΔΤ).

Ο Μίτσελ θα ακολουθήσει την επιτυχημένη «συνταγή» της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και με ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς του Βελγίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του, τους Μανωλά και Σιόβα, τον Μανιάτη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, με τον Βάις δεξιά τον Φουστέρ αριστερά και τον Σαβιόλα λίγο πιο πίσω από τον Μήτρογλου.

Αν ο Μίτσελ επιλέξει να ξεκινήσει με τον Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας, τότε ο Μανιάτης θα πάρει στα χαφ και ο Εντινγκά θα μείνει εκτός ενδεκάδας, ενώ δεν αποκλείεται στη θέση του Φουστέρ να ξεκινήσει ο Ντομίνγκεζ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Μασάντο, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Από την άλλη πλευρά ηο Ζόρζε Ζεσούς θα παρατάξει την Μπενφίκα με 4-2-3-1 και τον Αρτούρ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι και Σικέιρα. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ένσο Πέρες και Μάτιτς, με τους Όλα Τζον, Λίμα και Γκαϊτάν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρντόσο.

Την αποστολή της Μπενφίκα συμπληρώνουν οι Λόπες, Αλμέιδα, Γκόμες, Τζούρισιτς, Ροντρίγκο, Αμορίμ και Καβαλέιρο.