Skip to main content

Διαμαρτυρία σε ΕΠΟ και ΚΕΔ ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ με αφορμή την κάκιστη διαιτησία του Ιωαννίδη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πολύ σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα από τα σφυρίγματα του Ιωαννίδη, «φωνάζοντας» για δύο πέναλτι (σε Λάζαρ και Νέτσιντ) που δεν τους δόθηκαν. Μπορεί το τρίποντο να ήρθε για τον Δικέφαλο του Βορρά, η διαιτησία όμως μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε και γι’ αυτό άπαντες στις τάξεις του ΠΑΟΚ «βράζουν» με όσα είδαν.

Αυτή τη φορά πάντως δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση να προχωρήσουν σε επίσημη διαμαρτυρία προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κι ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές επαφές μεταξύ των στελεχών των «ασπρόμαυρων».

Οι Θεσσαλονικείς θα ζητήσουν «καθαρό ποδόσφαιρο», τονίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει, ενώ εκτός από τη διαιτησία της οποίας τυγχάνει ο ΠΑΟΚ, θα θέσουν και θέμα διαφορετικής αντιμετώπισης σε σχέση με τον Ολυμπιακό.