Skip to main content

Ο Ατρόμητος με γκολ του Μπρίτο στις καθυστερήσεις του αγώνα, κατάφερε και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του κόντρα στον Αστέρα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ευτύχησε να προηγηθεί στο 11 λεπτό του αγώνα με γκολ του Ούμπιντες, μετά από διπλή προσπάθεια, κάνοντας την καλύτερη δυνατή αρχή στο παιχνίδι.

Ο Αστέρας φυσιολογικά μετά από το γκολ πήρε τον έλεγχο, έχασε φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Ντε Μπλάσις, ενώ είχε και την ευκαιρία να προηγηθεί στο φινάλε το πρώτου μέρους, αλλά ο Πίτου Γκαρσία έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Ν’ Ντο.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος συνέχιζαν να χάνουν φάσεις, αφού ο Μιχάλης Σηφάκης ήταν σε πολύ καλή μέρα. Ωστόσο ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπορούσε να σταματήσει το φάουλ του Ν’ Ντο στο 86 λεπτό και ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με 2-1, δείχνοντας να πέρνει και την νίκη.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Μπρίτο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφάρισε για τον Ατρόμητο σε 2-2, μετά από ένα πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι.