Skip to main content

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πιστεύει πως η Φενέρ μπορεί να κερδίσει όλους τους τίτλους φέτος.

Ωστόσο όπως εξήγησε ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην στη ρωσική εφημερίδα Sport-Express, όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα.

«Κλήθηκα απ’ τη Φενέρ προκειμένου να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις της σεζόν. Κι αν δεν πίστευα πως είναι πιθανό, δε θα είχα αποδεχτεί την πρόκληση. Δε θα είναι εύκολο για εμάς είναι η αλήθεια. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος» είπε αρχικά ο Ζοτς και στην συνέχεια μίλησε σχετικά με την παρουσία της Μπαρτσελόνα και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ίδιο όμιλο της Ευρωλίγκας και τις πιθανότητες που έχουν και οι τρεις για να φτάσουν στο final-4:

«Δε σκέφτομαι έτσι. Πρώτον, δε θέλω να κάνω προβλέψεις για αντιπάλους. Ναι, στα χαρτιά η Μπαρτσελόνα κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνονται πολύ δυνατές, αλλά προηγουμένως μου ανέφερες το αρνητικό παράδειγμα της περσινής Φενέρμπαχτσε. Κανείς δεν είναι ασφαλής απ’ την αποτυχία. Δεύτερον, έχω συνηθίσει να λύνω τα προβλήματα βήμα-βήμα. Δε μπορείς να φτάσει στο Final Four χωρίς πρώτα να περάσεις απ’ τα προημιτελικά και πριν απ’ αυτά υπάρχει το ΤΟΡ 16. Σε πρώτη φάση είμαστε επικεντρωμένοι στο ΤΟΡ 16».