Skip to main content

Ευτυχισμένος για τα έξι χρόνια που πέρασε στην Μπαρτσελόνα είναι ο  Ερίκ Αμπιντάλ ο οποίος τόνισε πως κατανοεί την απόφαση του συλλόγου για τη μη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Δείτε επίσης: “Δένει” Μήτρογλου με 10 εκ ο Ολυμπιακός!

Ο άσος της Μονακό με δηλώσεις του στο Cadena COPE τόνισε πως κατανοεί τη Μπαρτσελόνα και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερίκ Αμπιντάλ:

Για την Μπαρτσελόνα και την απόφασή της να λήξει τη μεταξύ τους συνεργασία: «Δεν είμαι απογοητευμένος με τη Μπάρτσα. Κατανοώ την απόφαση του συλλόγου. Τρέφω μεγάλο σεβασμό, ποτέ δεν είπα άσχημα πράγματα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα αυτά τα 6 χρόνια με τη Μπαρτσελόνα.

Μου είπαν ότι ήταν μία επαγγελματική απόφαση. Είχα μιλήσει πριν με τον προπονητή, τον Θουμπιθαρέτα και τον Ροσέλ. Και το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί όταν ένα άτομο βγαίνει από μια τέτοια αρρώστια κι επέμβαση όπως η δική μου, είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσεις και για εκείνους ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν».

Για το αν ο Τίτο Βιλανόβα εισηγήθηκε την μην ανανέωση του συμβολαίου του: «Προσωπικά θεωρώ ότι δεν ήταν απόφαση του προπονητή να μην συνεχίσω. Γιατί τον Τίτο τον αγαπώ πολύ κι εκείνος το ξέρει. Με ξέρει κι εγώ δίνω τα πάντα για τον προπονητή, την ομάδα και τους οπαδούς».

Τέλος, για την πιθανότητα να ξανασυναντηθεί με τον Βίκτορ Βαλντές που θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της χρονιάς και το όνομά του ακούγεται για τη Μονακό: «Η Μονακό θα ήταν μία καλή επιλογή για τον Βαλντές αν του χρόνου παίζουμε στο Champions League».