Skip to main content

Σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να καλέσει τον Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, με σκοπό να τον «δέσει» βάζοντας ρήτρα που ίσως ξεπερνάει και τα 10 εκατ. ευρώ.

Η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο διεθνής επιθετικός την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στην Άντερλεχτ άνοιξε την… όρεξη σε αρκετούς σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και είδαν την ποδοσφαιρική του παράσταση.

Ήδη όμως από το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες απέρριπταν προτάσεις που έφταναν στα 5-6 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο, αφού δεν συζητούσαν με λιγότερα από τα 8 εκατ. ευρώ της ρήτρας του. Βλέποντας όμως πως ο «Μητρογκόλ» συνεχίζει την… ερωτική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, εμφανίζονται έτοιμοι να τον καλέσουν για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του, τη στιγμή που δεν έχει περάσει καν χρόνος από την υπογραφή του προηγούμενου συμβολαίου (τον περασμένο Γενάρη) με ισχύ ως το 2016.

Στο νέο εκτός από καλύτερους οικονομικά όρους, θα προβλέπεται και αύξηση της ρήτρας, που θα είναι τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, ποσό που αν μη τι άλλο δείχνει ικανός να φέρει ο Μήτρογλου στα «ερυθρόλευκα» ταμεία.