Skip to main content

Για ακόμη μια φορά οι Βρυξέλλες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της χώρας μας, αυτή τη φορά όμως σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός με νίκη του απόψε κόντρα στην Άντερλεχτ (21:45, Δημόσια Τηλεόραση), κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου που οδηγεί φυσικά και στην πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας ή Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη. Στην επίθεση, τώρα, ο Ισπανός δείχνει τις διαθέσεις του, αφού θα χρησιμοποιήσει τον Βάις, τον Σαβιόλα, τον Ολαϊτάν και τον Φουστέρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Τσόρι, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασάντο.

Από την πλευρά του, ο Γιον Βαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει σε διάταξη 4-2-3-1 την πρωταθλήτρια Βελγίου και θα εμπιστευτεί τους: Προτό (τερματοφύλακαας), Ζιλέ (δεξί μπακ), Κουγιατέ, Ενσακαλά (στόπερ), Εμπέμπα (αριστερό μπακ), Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν (στον άξονα), Μπρούνο, Σουάρες, Πρετ (χαφ), Μίτροβιτς (φορ).

Αναλυτικά η αποστολή: Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο, Σιριάλ, Ντεζάχτ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Καμίνσκι, Κλιέσταν, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Μιλιβόγιεβιτς, Μίτροβιτς, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Πρετ, Προτό, Σουάρες, Τίλεμανς.