Skip to main content

Το ότι ο Μεσούτ Οζίλ έχει τεράστια αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και στην καλή ζωή, ήταν κάτι που όλοι λίγο-πολύ το ξέραμε. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε η αδυναμία αυτή να σταθεί αφορμή προκειμένου ο 25χρονος άσσος, να αποχωρήσει από τη Ρεάλ για την Αγγλία και την Άρσεναλ. Οι… παρασπονδίες του Γερμανού ανάγκασαν τους διοικούντες τη Ρεάλ να του δείξουν την πόρτα της εξόδου και μάλιστα θέλοντας να γίνουν και πιο συγκεκριμένοι, επικαλέστηκαν το όνομα της εκρηκτικής Αϊντα Γέσπικα. Ποια είναι αυτή; Αυτή είναι η κυρία που ανάγκαζε τον Οζίλ να ξοδεύει κάθε μήνα 50.000 ευρώ (!) προκειμένου να ταξιδέψει ο παίκτης με ιδιωτικό τζετ στο Μιλάνο, όπου και είναι η βάση της.

Το sporty gossip σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα στοιχεία του πανέμορφου μοντέλου από τη Βενεζουέλα, στο οποίο δεν αντιστάθηκε ούτε ο Κριστιάν Βιέρι, ούτε όμως και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι… Ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιους χώρους, δεκάδες εξώφυλλα, γάμοι, διαζύγια και παιδιά είναι μόνο η αρχή…

Για πρώτη φορά όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της το 2002 όταν κατέκτησε τον τίτλο της Miss Βενεζουέλα. Οι διαστάσεις της (92-60-90) δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο και οι προτάσεις για δουλειά στην Ιταλία άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μαύρα μαλλιά, εντυπωσιακές καμπύλες, υπέροχο πρόσωπο, φαίνεται πως ήταν το διαβατήριό της προκειμένου τα δύο μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, το Maxim και το GQ να της κάνουν πρόταση για εξώφυλλα. Το Μιλάνο άνοιξε αμέσως την αγκαλιά του για το 20χρονο τότε μοντέλο και από τότε η πόλη αυτή είναι η βάση της.

Τα ιταλικά ήταν μία γλώσσα που έμαθε πολύ γρήγορα, ενώ πλέον μιλάει με την ίδια ευχέρεια και τα ισπανικά. Κάπου στα μέσα του 2008 αποφασίζει να ασχοληθεί και με την υποκριτική, ενώ το 2010 συμμετείχε και στο ιταλικό ριάλιτι «Το νησί των διασημοτήτων». Φημολογείται πως το 65% των τηλεθεατών έβλεπαν το συγκεκριμένο show προκειμένου να απολαύσουν την εκρηκτική Αϊντα με μαγιό!

Λόγω της εμφάνισης αλλά και λόγω  της δουλειάς της, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ για τις σχέσεις (οι περισσότερες εφήμερες) που συνάπτει με άντρες από το χώρο της , του αθλητισμού και του μόντελινγκ. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν έκρυψε ποτέ το θαυμασμό του για την μελαχρινή καλλονή, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν βέβαιη την παρουσία της Αϊντα στα γνωστά πάρτι του «καβαλιέρε».

Σε ότι αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου, ο Ματέο Φερράρι ήταν αυτός που πέρασε μαζί της τον περισσότερο χρόνο, αφού όχι μόνο την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά της χάρισε και έναν πανέμορφο γιο, τον μικρό Άαρον. Ο έρωτάς τους ήταν κάτι παραπάνω από κεραυνοβόλος και δεν δίσταζαν να επιδίδονται σε καυτές ερωτικές σκηνές, ακόμα και σε δημόσιους χώρους. Στο άκουσμα του διαζυγίου τους, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να την παρηγορήσουν, ωστόσο ο Αντριάν Μούτου ήταν ο τυχερός. Αμέσως μετά σειρά πήρε ο Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος λίγες μόνο μέρες μετά το δικό του διαζύγιο, πιάστηκε στα…. πράσα σε τρυφερό τετ α τετ με το γνωστό μοντέλο.

Αυτή την περίοδο ο Μεσούτ Οζίλ είναι αυτός που χαίρεται τα κάλλη της και ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τις περιποιήσεις της αγαπημένης του. Πανάκριβα κοσμήματα, συλλεκτικά κομμάτια από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας και ταξίδια, είναι οι αγαπημένες συνήθειες της μελαχρινής καλλονής και ο Οζίλ δεν είναι διατεθειμένος να της χαλάσει κανένα χατίρι. Τώρα αν υπάρχει και κάποια άλλη παράλληλη σχέση του παίκτη με έτερο μοντέλο από την Αγγλία, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ωστόσο Οζίλ είναι αυτός….  ότι θέλει κάνει.