Skip to main content

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να χάσει τα επόμενα τέσσερα ματς της Τσέλσι ο Φερνάντο Τόρες, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στον Γιαν Βερτόνχεν της Τότεναμ στο μεταξύ τους ντέρμπι για την Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως αναφέρει σήμερα η βρετανική «Daily Mail», ο διαιτητής Μάικ Ντιν έδειξε κάρτα στον Φερνάντο Τόρες για το μαρκάρισμα που έκανε από πίσω στον Γιαν Βερτόνχεν χωρίς όμως να δει την κίνηση του Ισπανού επιθετικού να πιάσει με τα χέρια το πρόσωπο του αντιπάλου του και να τον γρατσουνίσει. Μάλιστα, αυτή δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν από τους βοηθούς του.

Η κίνηση όμως αυτή του Ισπανού επιθετικού, καταγράφηκε σε βίντεο και εντός της ημέρας, ο διαιτητής θα παραδώσει την έκθεση στην αρμόδια επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας, που αποτελείται από τρεις πρώην διαιτητές, οι οποίοι θα μελετήσουν αυτό το βίντεο και θα κρίνουν αν η πράξη του Τόρες συνιστά βίαιη συμπεριφορά.

Εφόσον, κρίνουν ότι είναι ένοχος, ο Τόρες θα τιμωρηθεί με επιπλέον τρεις αγωνιστικές, αφού ήδη υπάρχει μια λόγω της αποβολής του, καθώς να θυμίσουμε ότι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια με Νόριτς, Κάρντιφ και Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα και αυτό με την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ.