Skip to main content

Η κακή πορεία του Άρη είχε συνέχεια και στο Κύπελλο.

Οι κίτρινοι ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας με 1-0 και θα πρέπει στην ρεβάνς να κάνουν την ανατροπή και να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Κατσίκης που πέτυχε το 1-0 στο 74 λεπτό της συνάντησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (83′ Πινδώνης), Ολίσε (58′ Κατσίκης), Μπρέσκα, Ακόστα, Καπετάνος, Γκούρμα (64′ Γιενγκά). 

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Τσουμάλης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (67′ Νταμαρλής), Ιμπέχ (60′ Αγκάνθο), Καραγιάννης (72′ Μανιάς), Αγγελούδης.

Από την άλλη ο Ατρόμητος με αρκετές αλλάγες στην σύνθεση του, μπορεί να μην βρήκε ρυθμό, αλλά κατάφερε και πήρε την νίκη με 1-0 από την έδρα του Φωστήρα και έχει το πλεονέκτημα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τάσος Καραμάνος έκανε το 1-0 στο 77 λεπτό.

Φωστήρας (Τζάκι Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81’ Λεωντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (69’ Βούζας), Σεχολάρι (46’ Παναγιωτόπουλος), Κιμανί. 

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (72’ Ούμπιντες), Γεωργίου, Καλλέργης (46’ Φάμπιο), Καραμάνος.