Skip to main content

Στο  επίκεντρο βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Λιονέλ Μέσι καθώς  τώρα τον κατηγορούν πως έκανε χειρονομία δυσαρέσκειας κατά την αλλαγή του τον αγώνα με τη Σοσιεδάδ.

Δείτε επίσης: Συγκινητική στήριξη στον Τερίμ!

Συγκεκριμένα, είχαν μείνει 10 λεπτά  για τη λήξη του αγώνα, η Μπαρτσελόνα νικούσε 4-1 και ο Τάτα Μαρτίνο έβγαλε τον Μέσι και τη θέση του πήρε ο Σέρζι Ρομπέρτο.

Ο άσος των «μπλαουγκράνα»  χειροκρότησε ανταποδίδοντας στο χειροκρότημα του κοινού και στη συνέχεια πήγε και κάθισε στον πάγκο χωρίς να χαιρετήσει τον Τάτα Μαρτίνο.

Μπορεί η κάμερα να μην κατέγραψε κάτι το περίεργο ωστόσο τα Μέσα ενημέρωσης  της Ισπανίας το έκαναν μεγάλο θέμα λέγοντας πως ο Αργεντινός δυσαρεστήθηκε με  την αλλαγή.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνο, δήλωσε σχετικά: «Ο Μέσι δεν θέλει ποτέ να αντικαθίσταται, αλλά η δουλειά μου είναι να τον φροντίσω. Τον χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν όπως και τώρα».

Από την πλευρά του ο Μέσι μέσω μηνύματός του στο Facebook ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη τίποτα από όσα λένε τα μέσα ενημέρωσης:  «Σε καμία στιγμή δεν έκανα κάποια χειρονομία στην αλλαγή που με έκανε ο Μαρτίνο. Σε κανέναν δεν αρέσει να βγαίνει, αλλά πρέπει να το δεχόμαστε, γιατί είναι το καλύτερο για την ομάδα. Αυτό που δεν θα δεχτώ, είναι κάποια μέσα να βγαίνουν και να λένε ψέματα για τα όσα συμβαίνουν σχετικά με μένα».