Skip to main content

Τι κι αν η ΙΑΑF είχε προαναγγείλει αυστηρούς ελέγχους, κάποιοι αθλητές δεν έδωσαν σημασία και έτσι εφτά από αυτούς βρέθηκαν «θετικοί» σε απαγορευμένες ουσίες.

Δείτε επίσης: Απατά τη γυναίκα του Ζλάταν(;)

Η IAAF έκανε ελέγχους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας και από το πρώτο δείγμα βρέθηκαν «θετικοί» εφτά αθλητές οι οποίοι τιμωρήθηκαν ή σε διαθεσιμότητα μέχρι να ελεγχθούν τα δεύτερα δείγματά τους.

Οι αθλητές που βρέθηκαν ντοπέ  είναι ο ακοντιστής, Ρόμαν Αβραμένκο, ο Μασούντ Αζίζι στα 100 μέτρα, η Ελισαβέτα Μπρίγκζινα στα 200 μέτρα, ο Αϊμάν Κοζακμέτοβα στα 20 χιλιόμετρα βάδην, ο Ιμπραχίμ Ραχιμιάν στα 20 χιλιόμετρα βάδην ανδρών, η  Γέλενα Ριάμποβα στα 200 μέτρα και ο Τζερεμίας Σαλόι στον Μαραθώνιο.

Τέλος, αν είναι θετικό και το δεύτερο δείγμα θα τους αφαιρεθούν οι διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.