Skip to main content

Σοβαρά επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Μετά την λήξη λοιπόν του αγώνα, οπαδοί των ”πρασίνων” συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ με τα γνωστά αποτελέσματα. Μάλιστα από την πλευρά των οπαδών έφυγαν και τρεις μολότοφ με την μία να μπαίνει σε βαν της NOVA, αλλά ευτυχώς ένας τεχνικός την έβγαλε από έξω, πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Επίσης από την πλευρά τηςς αστυνομίας είχε μία από τα ίδια, με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης μιλώντας για τα όσα έγιναν, τόνισε πως πρέπει να δωθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα και να παρθούν μέτρα.

«Είναι θλιβερά αυτά τα πράγματα που άκουσα από τον Γιάννη Φουρνάρο, επικοινώνησα μαζί του μόλις το έμαθα. Είναι θλιβερά πράγματα και δεν πρέπει να γίνονται σε οποιοδήποτε γήπεδο σε ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους.

Η μεταφορά ευθυνών δεν αποδίδει και θα πρέπει ως Λίγκα να πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε σύμμαχο την αστυνομία. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί. Το καλό είναι πως θα θρηνήσαμε σήμερα θύματα, είχα πει πως αυτή η κόντρα ΣΚΑΪ-NOVA, έπρεπε να σταματήσει. Στην επόμενη συνεδρίαση θα πάρουμε μέτρα και να εξασφαλίσουμε τους ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους και ένα κανάλι που χρηματοδοτεί όλες τις ομάδες.

Θα πρέπει να προστατέψουμε ζωές ή αλλιώς να πάμε όλοι σπίτια μας. Θα σκύψουμε από πάνω και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να δει αλλιώς τα πράγματα. Δεν έχω πλήρη εικόνα και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε όλοι να βρούμε λύση και αν δεν την βρούμε να πάμε σπίτια μας». 

Επίσης η υπάρχει ανακοίνωση και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου”.