Skip to main content

«Τρελαίνει» τους γιατρούς ο Χαβιέ Ζανέτι με την αστραπιαία πρόοδο που παρουσιάζει η αποθεραπεία του ύστερα από τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη πριν μερικούς μήνες.

Δείτε επίσης: Τρόμαξε από τον σεισμό ο Βάις

Μπορεί κάποιοι να πίστευαν πως ο Ζανέτι μετά τον τραυματισμό δεν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση όμως φρόντισε να τους διαψεύσει με τον καλύτερο τρόπο. Ο άσος της Ίντερ αναμένεται να επιστρέψει  στα γήπεδα πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν οι γιατροί του συλλόγου καθώς η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό της Ίντερ, ο Αργεντικό αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του τον ερχόμενο Νοέμβριο και όχι τον Ιανουάριο όπως είχε αρχικά υπολογιστεί.

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «νερατζούρι» δήλωσε: «Οι τελευταίες εξετάσεις μου πήγαν καλά. Πρόκειται λοιπόν να αυξήσω την προπόνηση για να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να γυρίσω μέσα στον Νοέμβριο. Το πιο σημαντικό είναι να γυρίσω εντελώς καλά. Οσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά εντελώς καλά. Μου λείπει το γήπεδο».